6 dolog, amiért jó várandósnak lenni

Itt találod összefoglalva vajon miért is örülhetsz és miért lehetsz boldog várandósság alatt, azon kívül persze, hogy egy életet hordani a szíved alatt a legnagyobb öröm az életben… Emellé gyűjtöttem még 6 dolgot, aminek örülhetsz, ha épp abban a bizonyos 9 hónapban vagy.

 1. Ezek “csak” a hormonok!

  No most aztán foghatsz mindent a hormonokra, hisz valójában még igazad is van. Egy-egy félresikerült hiszti vagy vita után bátran mondhatod, hogy ezek csak a hormonok.

 2. Fogyókúra? Ugyan!

  Most az egyszer nem kell azon töprengeni, hogy mi az amit megehetsz vagy mi az amit nem. Érdemes amit megkíván a szervezeted azt meg is adni neki. Ha minden jól megy, nem ez lesz a nagy fogyókúrák időszaka.

 3. Ilyen jó még sosem volt…

  Sokak a várandósság alatt egészen fergetesen élik meg a szexualitást. Míg az első trimszter általában a fáradtságé, a másodikban megjöhet a kedvünk a hancúrokhoz. Ha szerencsések vagyunk olyan lehet, mint még soha!

 4. Le a stresszel

  Ha nem a szerencsétlenebb kategóriába tartozol, akkor bizony ez az időszak ideális a befelé fordulásra, az életünk teher és stresszmentesítésére. Járj el jógára vagy tegyél hosszú lelket melengető sétákat és közben koncentrálj magadra.

 5. Mellkirálynő

  Na ha eddig elégedetlen voltál a mellméreteddel, a várandósság alatt büszke lehetsz rá. A várandósság alatt 1, van akinek 2 kosármérettel nő meg a cicije, készülve ezzel az újszülött etetésére. Elő a mély kivágású pulcsikat, felsőket és mutassuk meg bátran azt, ami szép .

 6. Viszlát a “mikulásnak”

  Gondolj bele, 9 hónapig nem kell foglalkoznod a tampon, betét kérdésekkel, nincs diszkomfortérzet, nem kell havonta átlag 5 napot “elszenvedni” ezzel a kellemetlen “mikulással”..

7 comments to 6 dolog, amiért jó várandósnak lenni

 • kiskacsa

  Én imádok várandós lenni. Mindenki azt mondja, hogy ragyogok! 🙂

  Reply
 • Gabriella

  jo dolog ez a terhesség de már alig várom a picit…nagyon tetszik a cikk :):):)

  Reply
 • Rába Dóra

  Sziasztok!
  Én 5 napja hagytam abba a fogamzásgátló szedését!Már alig várom hogy sikerüljön teherbe esnem!Egyáltalán nem félek a szüléstől!
  Jó a cikk!!

  Reply
 • sz.niki

  sziasztok.én még csak 5hetes terhes vagyok,de már kicsit kerekedtem mindenhol.a párommal alig várjuk hogy a csöppség megszülessen.amúgy nagyon hasznos az oldal.puszi mindenkinek.

  Reply
 • monika

  sziasztok.januátban vetéltem el spontán mert méhen kivüli terhességem volt és a mai nap pozitiv eredményt kaptam.remélem minden rendben lest.szoritsatok.köszönöm mindenkinek jó és boldog babavárást.

  Reply
 • Tüncüs

  Szia Mindenkinek!
  Hosszú várakozás után végre pozitiv tesztet olvastam le.Alig vártam,hogy hazaérjen a párom,nagy öröm volt számunkra.Az elsö UH után kiderült,hogy méhen kivüli terhesség volt,igyhát újabb várakozás következett.Ötödik hónapra rá ismét pozitiv lett a teszt,az örömünk határtalan,de félelemmel teli.Az orvosi vizsgálatok során kiderült,hogy jó helyen van a magzat,minden rendben 5-6 hetes kismama vagyok!!!
  Boldogság a köbön,újra szebbnek láttam a világot.
  A kilencedik héten bevéreztem,s spontán vetélés következett.Mostanra már megnyugodott a lelkünk,s bizunk a legjobbakban.
  Mindezt azokért osztom meg veletek,akik hasonló cipőben járnak, nem kell elkeserdni,a reményt nem szabad elvesziteni,s akkor minden rendben lesz!

  Reply
 • Tulok-Végh Natália

  Első babámat várom, már a második trimeszterben vagyok. Leszámítva az ájuldozást jól érzem magam a bőrömben:))) Ez a cikk nagyon találó!!!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*